Online kursus: Rar hverdag

Hvad siger du til at sidde hjemme i stuen og blive klogere på, hvordan jeres hverdag bliver (endnu) bedre? Hvad der er på spil, når dit barn bliver vred eller ked af det? Og hvordan samarbejdet bliver bedre i alle de små situationer, hverdagen er fuld af?

Det får du

På dette online kursus deler jeg ud af mine mange års erfaring med, hvordan du som forælder ændrer dit samspil med barnet, så I opnår en hverdag med mere trivsel, tryghed og god stemning.

Du får hjælp til, hvad du bevidst skal fokusere på for at ændre det, som er svært. Du lærer også, hvordan du bruger samspilsredskaber, der hjælper dit barn til at samarbejde med dig, være i trivsel og nære dets selvværd.

Vi tager udgangspunkt i hverdagen, som vi alle sammen kender den: Fuld af børn, der skal puttes. Tænder, der skal børstes. Familien, der skal ud ad døren. Aftensmad, der ikke laver sig selv og så videre.

Praktik

Undervisningen kan foregå online eller fysisk i Hovedstadsområdet eller Nordsjælland. Det er både muligt at deltage i en enkelt undervisningsgang og i et forløb, hvor vi mødes cirka hver måned over et halvt år.

Pris

  • En undervisningsgang a 2 timer: 275,-kr
  • Et forløb á 4 x 1,5 times undervisning: 990,-kr

Book på mail eller ring 41 43 93 32