Den spæde start

At blive forældre giver os ofte en følelse af både glæde og usikkerhed. Vi ønsker at gøre det bedste, vi kan, men hvad er det rigtige at gøre – og gør vi det godt nok? For alle forældre gælder det, at følelsen af usikkerhed eller afmægtighed kan fylde meget og dræne os. Derfor tilbyder jeg tryghedsamtaler med det mål at skabe den bedst mulige start på det nye familieliv.

Det får du

Måske går det meget godt, du ønsker bare ekstra tryghed omkring det, du gør? Måske oplever du udfordringer med gråd, søvn, aftenuro eller et lille barn, der kun vil sove i armene? Vi tager altid udgangspunkt i den følelsesmæssige usikkerhed eller de konkrete udfordringer, du oplever. Med mig på sidelinjen får du sparring og støtte, så du bedre finder dig til rette i at være forældre og bedre imødekommer dit lille barns behov.

Tryghedssamtalerne kan blandt andet støtte dig i at

  • lytte til din mavefornemmelse midt i alt det nye
  • kommunikere med og forstå dit lille barn
  • opnå en dagligdag, hvor I samarbejder godt om at være forældre
  • stimulere dit lille barn motorisk på bedste vis

Motorisk stimulering

Når du tumler med dit lille barn, lærer I hinanden bedre at kende og kan opleve nogle helt særlige mødeøjeblikke. Samtidig vækker motorisk stimulering dit barns sanser, og hjælper det godt på vej kropsligt og motorisk. Mange oplever, at motoriske lege hjælper barnet til at sove bedre, og at fordøjelsen ligeledes fungerer bedre.

Jeg kan guide dig i alderssvarende tumling med dit lille barn og samtidig hjælpe dig til at se og forstå, hvad dit barn fortæller dig. På den måde bliver det nemmere for dig at skabe endnu mere trivsel for dit barn og dig selv.

Praktik

Tryghedssamtalerne er for dig som mor eller jer som par. I kan booke en enkelt samtale eller et forløb lige inden og/ eller efter fødslen. Tryghedssamtalerne foregår i dit hjem og kræver, at du Hovedstadsområdet eller Nordsjælland.

Pris

  • Individuel tryghedssamtale (opstart): 1.200,- kr incl evt. transport
  • Tryghedssamtale for par (opstart): 1.500,- kr
  • Opfølgende tryghedssamtaler: 900,- kr
  • Forløb på 4 gange: 3900,- kr

Book på mail eller ring 41 43 93 32