Om Rikke

Velkommen til. Det er mig, der er Rikke Venøbo. Så længe jeg kan huske, har jeg været optaget af at grounde mennesker og støtte dem i at være sig selv. Særligt i rollen som mor og far – og særligt i en tid fuld af uopnåelige idealer og råd om, hvad der er rigtigt på papiret. Virkeligheden er oftest en anden. Det mærker du måske selv?

  • Uddannet Psykomotorisk terapeut på skolen for kropsdynamik 1999
  • Ansat som underviser i fødsel og efterfødselshold på APA siden 2002
  • Motorikvejleder, uddannet hos bevægelseskonsulent Anne Brodersen, University College Lillebælt 2007
  • Marte meo terapeut, uddannet hos licened supervisor Pernille Roug 2016
  • Uddannet ammerådgiver ved kompetencecenter for amning 2018
  • Ansat som underviser i Little house som underviser i motorik og sansestimulering 2019

Jeg er uddannet…

psykomotorisk terapeut, motorikvejleder, marte meo terapeut, ammerådgiver og underviser i fødsel, efterfødsel og sansemotorik. Som person er jeg rolig, nærværende og direkte. Desuden har jeg fire børn med min mand og kender det følelsesregister, der følger med forældrerollen på godt og ondt.

Når jeg rådgiver…

er det med afsæt i 20 års erfaring, en holistisk tilgang og fokus på at se netop dig som forældre: Hvad giver dig ro på? Hvad er det ideelle for dig? Jeg hjælper dig med at lægge de ydre idealer væk og finde ind til det sted i dig, hvor kærligheden vokser og bekymringstankerne skrumper.

Jeg møder dig med…

en grundlæggende tro på, at du bare ønsker at lykkes som forældre – og at det er et kæmpe drive! Derfor kaster jeg lys på det, du allerede gør godt i samspillet med dit barn, så vi får det til at fylde endnu mere. Fordi du ikke kun er i dit hoved, men kommer i kontakt med hele dig selv.

Jeg kommer ikke med…

opskriften på den gode forældre. I stedet støtter jeg dig i et bevidst forældreskab, hvor du tager ejerskab for, hvilken mor eller far du ønsker at være og dygtiggør dig i det. Fra mit eget liv har jeg personlig erfaring med, hvilken gevinst det har været for mig at blive bevidst om og dygtiggøre mig i min forældrerolle. Jeg ville ikke have været for uden gode snakke, praktiske råd og oplevelsen af at blive mødt i mine bekymringstanker.

Book på mail eller ring 41 43 93 32