Skab mere overskud i hverdagen

Hverdagen med større børn er et kapitel for sig. Som forælder til fire har jeg været der selv, derfor tilbyder jeg samtaler med fokus på familiedynamikken hjemme hos netop jer. Det kan være benhårdt og topfrustrerende, når ens barn igen ikke vil spise sin mad, have børstet tænder eller tage tøj på, så I kan komme ud ad døren. Det kan også være, at barnet bliver rasende over noget, som for dig er en bagatel og gang på gang sidder fast i en negativ følelse, næsten uanset hvad du gør. Heldigvis er der noget, du og I kan gøre ved det.

Det får du

Vi tager altid udgangspunkt i de familiedynamikker og det behov, du oplever. Professionelt og omsorgsfuldt bliver du støttet på rejsen mod mere trivsel og positiv energi i hverdagen. En hverdag, hvor rutinerne er præget af god stemning, og hvor du har overskud til at være den forældre, du gerne vil.

Hvis du ønsker det, kan samtalen også handle om, hvordan du gennem samspillet med dit barn udvikler barnets selvværd og får et mere vitalt barn med appetit på livet.

Praktik

Samtalerne kan være med dig alene som mor eller med jer som par. Vi kan mødes både fysisk i Hovedstadsområdet eller Nordsjælland eller online.

Pris

1,5 time i eget hjem 1200.- kr incl evt. transport.

1 time online individuelt 700,- kr

1 time online for par 975,- kr

Book på mail eller ring 41 43 93 32