Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse er til dig, der vil føde hjemme og dig, der vil føde på hospitalet. Vi tilpasser fødselsforberedelsen efter præcis det, du har brug for. Nogen ser forventningsfult frem til forberedelserne, andre føler sig alene med en masse bekymringstanker. Det hele er okay. Uanset hvordan du har det, gør forberedelsen, at du føler dig mere tryg i at skulle føde.

Det får du

Du vil få redskaber, der både hjælper dig mentalt og fysisk. Vi træner, hvordan du kommer godt igennem veerne og bruger din vejrtrækning bevidst. Hvordan du kan bevæge din krop og være i ve og- hvilestillinger – og bruge kroppen til at støtte godt op om at presse dit barn ud, sådan at du arbejder med veerne og får den bedst mulige fødsel.

Tag en partner/ hjælper med

Det er en rigtig god idé at tage en fødselshjælper/partner med til fødselsforberedelse, hvis du har en. Han eller hun vil blive klædt på til kropsligt og mentalt at støtte dig bedst muligt gennem fødslens faser. Samtidig kommer fødselshjælperen/partneren selv til at stå mere sikkert, så det bliver en god oplevelse for alle.

Praktik

Jeg anbefaler, at fødselsforberedelsen strækker sig over tre gange, og at du/ I begynder fra uge 32 i graviditeten og frem. Så er der tid til at komme godt omkring fødslen, få de kropslige og mentale redskaber til at bundfælde sig samt tale om tiden efter fødslen.

Pris

  • 1.600,- kr for 1 x individuel fødselsforberedelse á 2 timer i eget hjem
  • 4.400,- kr for et forløb på 3 x individuel fødselsforberedelse i eget hjem

Book på mail eller ring 41 43 93 32